Bli med på Gründeruka

Mandag åpner Gründeruka i Telemark. Dette er uka for deg som går med en gründer i magen, allerede driver egen bedrift eller jobber i det etablerte næringslivet.

I løpet av Gründeruka (12. – 16. november) er det arrangementer over hele fylket, og mange av dem er gratis. Nysgjerrig? Gå inn på www.grunderuka.no/ og se hva som skjer.

Gründerhistorier

Det hele starter i BYlab i Telemarksgata 10 i Skien mandag morgen. Her blir det blant annet spennende gründerhistorier, frokost og musikalsk innslag. I løpet av de neste dagene går det slag i slag med arrangementer.

Vekstkonferansen

Onsdag er det Vekstkonferansen på Ælvespeilet i Porsgrunn. Dette er den viktigste næringslivskonferansen i regionen. I år kommer blant andre Moddi, Maria Amelie, Harald Magnus Andreassen og Emil Eriksrød for å holde foredrag og fortelle om sine erfaringer.

Først i landet

Initiativtagere til Gründeruka er Vekst i Grenland og Etablererkontoret i samarbeid med næringslivet, Telemark fylkeskommune og Innovasjon Norge Telemark. Telemark var det første fylket i landet som arrangerte en egen gründeruke i 2012. Gründeruka pågår samtidig med Global Entrepreneurship Week, som arrangeres i 150 land.

Publisert: 07.11.2018 10:59
Sist endret: 07.11.2018 11:02