Dette bør du passe på

I løpet av dagen skal nedbørsmengden avta, men store vannmengder kombinert med kulde vil gjøre situasjonen utfordrende det neste døgnet.

Dersom du har mulighet, forsøk å holde egen oppkjørsel og vei fri for snø før kulda kommer. Følg med på snømengden på tak og være obs på at det kan komme takras fra bygninger. Ta gjerne kontakt med naboer eller andre dersom du har mulighet til å hjelpe til, men husk at snøen er tung, så pass på ryggen.

Vi oppfordrer flest mulig til å la bilen stå i dag, men flytt den gjerne slik at brøytemannskapene kommer til.

Feil og mangler i tilknytning til snøfallet kan du melde i fra om på våre nettsider: https://www.skien.kommune.no/gemini-melding

Du kan også ta kontakt med Servicesenteret på chat eller telefon: 35 58 10 00 om du har spørsmål. Ringer du etter kl 16.00 settes du automatisk over til 110-sentralen som videreformidler kontakt med ingeniørvakta i kommunen.

Publisert: 16.01.2018 11:12
Sist endret: 01.11.2018 14:16