Dette kan du gjøre i høstferien 2018

Skolene i Skien kommune har høstferie fra mandag 8. oktober til og med fredag 12. oktober. Da kan det være greit å vite at det er flere aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier – uansett vær.

HøstLie

Bydelshusene har gjennom programmet HøstLie en rekke aktiviteter for barn, ungdom og barnefamilier. Her finner du det fyldige programmet.

Filmuke på biblioteket

På Skien bibliotek vises det film klokka 12:00 hver dag hele høstferien – fra lørdag 6. til lørdag 13. oktober. Filmene passer for alle aldre, og det serveres gratis popkorn!
skienbibliotek.no/

Ut på tur!

Skulle det friste med en tur ut i naturen – så har Skien kommune forslag til flere turer. Ta en kikk på nettsiden skien.kommune.no/friluftsliv/  for inspirasjon.

Fritidsparken

Skien Fritidspark er åpen alle dager i høstferien og arrangerer blant annet Høstlekene for svømmedyktige barn. For mer informasjon, se https://www.skienfritidspark.no/

Lørdagsbarn

Lørdagsbarn er et kulturtilbud for barn, i barnehagealder og i småskolen, og deres familier. Det er arrangementer begge lørdagene i høstferien.

Lørdag 6. oktober, Rasmus og Robyn besøker kongen, kl. 12.00 og 14.00 på Teater Ibsen:
Rasmus Svarttrost og Robyn Rødstrupe skal til Fuglekongen for å motta medalje. På veien gjennom den store skogen møter de Fossekallen som er bekymret for barnebarna sine, Elgen som har fått en plastikkpose i geviret sitt og Rotfolket som har fått hele sin verden snudd på hodet. De modige fuglene tar med problemene til den intetanende Fuglekongen som sitter i toppen av et tre og kvitrer bekymringsløst. Rasmus og Robyn besøker kongen er en leken musikalsk fuglefabel om hvor viktig det er å lytte til og åpne seg for de som trenger hjelp.
Ved bruk av lyder, instrumenter og sang blir barna ført lenger og lenger inn i den store, og kanskje litt skumle, skogen.
Anbefalt fra 3 år. Vaffelsalg 1 time før forestillingene.
Bill. kr. 70,- uansett alder.  Forhåndssalg på
www.teateribsen.no  Arr: Teater Ibsen.

Lørdag 13. oktober kl. 14.00, Skiens kunstforening/Ibsenhusets foaje:

Bli med inn i Sørlandsutstillingen og vær med å komponere lyd med kroppen. I utstillingen kan hele familien leke seg med kunstnerne Pigaos og Waarums lydskulpturer. Skulpturene er inspirert av instrumentet theremin, og lyd dannes ved hjelp av bevegelse.

Publisert: 04.10.2018 12:38
Sist endret: 09.10.2018 12:21