Er du eier eller driver av næringseiendom?

Mandag 15. mai kl. 14.00 til 16.30 holdes informasjonsmøte på Klosterøya om hvordan taksering av næringseiendommer foregår. Meld deg på.

Skien kommune vil i løpet av 2017 retaksere alle eiendommer for eiendomsskatt.
I den forbindelse ønsker vi å informere eiere og drivere av næringseiendommer om hvordan takseringen foregår, og hvilke planer Skien kommune har for næringsvirksomhet fremover.

Tid :   Mandag 15 mai, kl. 14.00 – 16.30
       Sted : Klosterøya – Kantina

• Ordfører Hedda Foss Five ønsker velkommen.
  • Leder for Byggesak og Eiendomsskatt, Hallstein Bast, informerer om prosjektet, retaksering av Skien kommune
  • Advokat Åse Otterdahl-Møller informerer om Eiendomsskatteloven, og dens muligheter.
  • Kjell Larsen fra Verditaksering Kjell Larsen AS forklarer hvordan næringstaksering foregår.
  • Ass. Rådmann Jan Petter Johansen informerer om den politiske siden av eiendomsskatten. Hvordan legger kommune til rette for næringslivet? Langsiktighet og stabilitet.

Det vil være mulighet for å kunne stille spørsmål til foredragsholderne, og ha åpen debatt om temaet. Eiendomsskatt er meget omdiskutert i disse dager, og vi regner med «god temperatur» og diskusjon.

Påmelding sendes innen 5 mai til:

msa@skiennf.no (Mette Sannerholt Andersen – Skien Næringsforening) eller
barbro.helen.aasland@skien.kommune.no (Barbro Aasland – Eiendomsskattekontoret)

Publisert: 12.05.2017 14:43
Sist endret: 12.05.2017 15:51