Flere forhåndstemmer i Skien

Forhåndsstemmingen er i full gang i Skien. Fredag ettermiddag hadde 957 personer forhåndsstemt i Skien kommune. Det er en markant økning fra valget i 2015.

Ønsker du å forhåndsstemme kan du gjøre det fra 10. august til 8. september på Skien servicesenter og Skien bibliotek.

Skien servicesenter har åpent alle hverdager fra kl. 09.00 – 16.00. Servicesenteret finner du i Kaffehuset vis a vis Arkaden.

Du kan også forhåndsstemme på Skien bibliotek i bibliotekets åpningstider.

Oversikt over stemmelokaler og åpningstider på valgdagen 11. september finner du her.

Stem på kjøpesenteret
Skien har for første gang åpent for stemmegivning på flere av byens kjøpesentre.
Fredag 1. og lørdag 2. september kan du også forhåndsstemme på Herkules kjøpesenter.
Mandag 4. september og tirsdag 5. september kan du forhåndsstemme på Lietorvet kjøpesenter.
Onsdag 6. og torsdag 7. september kan du forhåndstemme på Gulset kjøpesenter.

Ambulerende stemmegivning
Velgere som på grunn av sykdom eller uførhet ikke kan avgi stemme der det avholdes forhåndsstemmegivning, kan forhåndsstemme hjemme siste torsdag eller fredag før valget.
Ta kontakt med Servicesenteret på telefon 35 58 10 00 for nærmere avtale.

Forhåndsstemme i annen kommune
Dersom du forhåndsstemmer i en annen kommune enn hjemkommunen din utenfor eget fylke, bruker du en såkalt generell stemmeseddel som er påført de registrerte politiske partienes navn, uten kandidatnavn. Du må da krysse av for eller skrive på hvilket parti du vil stemme på. Du kan også selv skaffe stemmeseddel fra din kommune og bruke den hvis du ønsker å gjøre endringer.

Du må ta med legitimasjon for å få stemme, og det er fint om du tar med valgkort. Stemmen blir sendt til din hjemkommune for opptelling. Du kan forhåndsstemme fram til 8. september, men du er selv ansvarlig for å stemme så tidlig at stemmen din når fram til hjemkommunen din i tide.

Mer informasjon om Stortingsvalget 2017 finner du her.

Husk legitimasjon og bruk stemmeretten!

Publisert: 18.08.2017 12:58
Sist endret: 22.08.2017 10:25