Fortsatt fullt fokus på isete og glatte veier

Kommunen har fortsatt fullt fokus på opprydding, høvling og strøing av vegene i Skien. Alt mannskap er ute, men temperatursvinger og spesielt den lave temperaturen denne uken gjør arbeidet svært krevende.

- Vi har to store veghøvler som går kontinuerlig på dag- og kveldstid. På grunn av den lave temperaturen er isen nå svært hard. Det fører til at vi må høvle vegstrekningene flere ganger. Vi prioriterer hovedveinettet. Utover det tar vi område for område. Store deler av vegnettet er høvlet, men vi fortsetter med full styrke frem til veiene er fremkommelige for både bilister og trafikanter, sier senioringeniør på kommunalteknikk, Bjarne Skauen.

Arbeidet med å rydde og kjøre bort snø fortsetter frem til alle fortauene er åpnet. Veiene i nordre bydel vil bli prioritert de neste dagene. Fortau, gang- og sykkelveier og bratte partier strøs fortløpende.

- Vi har dessverre ikke mulighet til å svare på enkelthenvendelser på facebook eller telefon. Ønsker du å varsle om feil og mangler, ber vi om at du gir oss beskjed via tjenesten "varsle om feil" på våre nettsider https://www.skien.kommune.no/gemini-melding, oppfordrer Bjarne Skauen.

Gratis strømasse kan fortsatt hentes på Bergsland.

Publisert: 06.02.2018 09:35
Sist endret: 06.08.2018 16:05