Fortsatt problemer etter regnet

Det er flere utfordringer med ras og stengte veier i Skien kommune. Følg utviklingen gjennom dagen her:

Pollenveien ved Skotfoss er stengt, opplyser Knut Janøy fra Drift og anlegg i Skien kommune.

Ei bru på veg til Holmen i Mælum er tatt av vannmassene. Mannskap fra Skien kommune er på plass og fyller opp. Det kan bli satt opp ei midlertidig bru.

Det har gått et ras ved Dalsbygdaveien 84, inn mot husene. Det er ca 15 meter bredt. Kommunen er til stede også der. Ikke tegn til at det kan komme flere ras.

Det har gått et ras ned mot Falkumelva, ved Arne Garborgs gate. Det er foreløpig usikkert hvor trygt det er rundt rasstedet. Arne Garborgsgate skal være trygg.

Deler av vegen i Kilebygda står også under vann. Her gjelder ikke annet enn å ta tiden til hjelp, til vannet er på vei tilbake.

Deler av Skotfosskleiva er ødelagt og folk kommer ikke ut med biler – kommunen har sendt folk dit.

I Omdalsvegen er en stikkrenne tett – her løses problemet nå.

Det er mye vann i Tveithegna – fare for at deler av vegen kan bli tatt.

Suttervikvegen, Ramsåsen, Lidvegen, Meensvegen er delvis skadet, men ikke stengt.

Trenger du kontakt med kommunen, ring 35581000, så settes du videre.

Publisert: 25.10.2017 10:30
Sist endret: 25.10.2017 12:30