Treningstilbud fra Friskvern høsten 2017

Kom i form etter sykdom og bli med på trening med Frisklivssentralen.

Hjertetrening
Kom i form etter hjerteinfarkt, hjerteoperasjon eller annen hjertesykdom. Tilbudet er for deg som er generelt dårlig trent og som ønsker å komme i form og få gode treningsvaner.

Sted: Gimsøy ungdomsskole
Tid: Mandager kl 16.00 - 17.00
Oppstart: Mandag 21. august

Bassenggruppe
Generell trening i varmtvannsbasseng. Passer for deg med kroniske smerteproblemer, slitasjegikt, hofte- og kneproteser, eller andre som ønsker generell trening i vann.

Sted: Skien fritidspark
Tid: Tirsdager kl. 16.00 –17.00 (terapibasseng)
Oppstart: Tirsdag 22. august

Påmelding
Påmelding er kun nødvendig for bassenggruppen. Hjertetrening melder man seg på ved oppmøte.

For påmelding til bassenggruppen: Send e-post til: astrid.flothyl.semb@skien.kommune.no.
Husk å oppgi navn og bostedsadresse ved påmelding.
Påmeldingsfrist: Fredag 11. august.

Tilbud om plass blir sendt på e-post innen fredag 18. august 2017. Ved stor pågang vil vi prioritere innbyggere med bostedsadresse i Skien og personer som ikke fikk plass i forrige sesong.

En gang per uke: 1400,-
To ganger per uke: 2000,-

Gruppene ledes av ergo- og fysioterapeuter eller annet kvalifisert personell.
Kontakt Ergo- fysioterapitjenesten på telefon: 35 58 15 12 eller send en e-post til astrid.flothyl.semb@skien.kommune.noHar du spørsmål vedrørende bassenggruppen, ta kontakt med fysioterapeut Kaja Kise, tlf  93 61 56 76.

Andre tilbud i kommunal regi

Frisklivssentralen har tilbud på dagtid for deg som trenger hjelp til å starte opp med fysisk aktivitet, å endre kosthold og røykeslutt. Eksempel på fysisk aktivitet er gågruppe, styrketrening, vannaktivtiet. Oppstart ved personlig samtale.

Kontakt din fastlege eller ”Frisklivssentralen” på telefon 99 55 60 36 for mer informasjon.

Publisert: 20.07.2017 12:28
Sist endret: 20.07.2017 13:47