Gratis sommerskole i Skien

Skien kommune starter med gratis sommerskole for 100 elever, som kan glede seg til blant annet svømming, friluftsopplevelser og besøk på vitensenteret DuVerden.

I to uker skal totalt 100 elever i 5-10 klasse i Skien få gode sommerminner å ta med seg videre.

For 5. - 10. trinn

- Vi gleder oss veldig, og har stor tro på at dette blir et bra opplegg for barn og unge i Skien, sier Lene Heibø Knudsen, rådgiver i Skien kommune.

Sommerskolen arrangeres i uke 26 og 33 fra kl. 09.00 til 15.30. Dette er henholdsvis den første og siste uken i skolens sommerferie. Det er ett tilbud for 5-7 trinn og ett for 8-10 trinn. Elevene deles inn i grupper på 25 elever etter alder.

Her kan du søke på sommerskolen:
www.skien.kommune.no/sommerskole

Sommerskolen ledes av aktivitetsledere, som er studenter fra høyskoler og universiteter og miljøarbeidere ansatt i Skien kommune.

Gratis

Elever og foresatte skal ikke betale for sommerskolen. Lunsjen er gratis og Nettbuss gir busskort til elevene som deltar, slik at de kommer seg til og fra sommerskolen. Oppmøtested og base blir på Gimsøy skole

Elevene får fire økter med svømming i Skien fritidspark i løpet av uka. Sommerskolen skal også til vitensenteret DuVerden i Porsgrunn, hvor elevene kan vente et spennende program. Miljøvernsjef i Skien kommune, Eigil Movik, skal sørge for at barna og ungdommene får gode friluftsopplevelser ute i naturen.

Gleder seg: Tommy Thoresen (aktivitetsleder), Kari Dølven (miljøarbeider), Lene Heibø Knudsen (rådgiver), Thomas Andersen (DuVerden), Iselin Stubberød (aktivitetsleder), Nora Fink Tvetenstrand (aktivitetsleder), Christoffer Slåttsveen Darabi (aktivitetsleder), Nikolai Kjær Ravlum (aktivitetsleder), Kevin Batestil (aktivitetsleder), Einar Ask (miljøarbeider), Eigil Movik (miljøvernsjef) og Ania Nymoen (miljøarbeider).

Publisert: 15.05.2019 14:37
Sist endret: 15.05.2019 14:53