Kommunale avgifter første termin uten eiendomsskatt

Første termin av kommunale avgifter er fakturert uten eiendomsskatt.

Skien kommune har i 2017 taksert alle eiendommer i kommunen. Dette danner grunnlag for eiendomsskatten i 2018. I brosjyren Eiendomsskatt - ny taksering av din eiendom kan du lese om prosessen.

Bystyret vedtok 14. desember 2017 noen av vilkårene for eiendomsskatten 2018.

Takstene for den enkelte eiendom er ikke klar til første utsendelse av kommunale avgifter. Første faktura er derfor uten eiendomsskatt.

Bystyret skal i sitt møte 1. februar fastsette skattesats og betalingsterminer for 2018. Sakkyndig nemnd skal behandle saken 27. februar.

I saken som behandles i bystyret 1. februar foreslås disse terminene:

• Termin 1 av eiendomsskatten betales sammen med kommunale avgifter, termin 2. Forfall 20. juni.
  • Termin 2 av eiendomsskatten betales sammen med kommunale avgifter, termin 3. Forfall 20. oktober.
  • Termin 3 av eiendomsskatten sendes i egen faktura. Forfall 1. desember

I månedsskiftet februar/mars sendes vedtaksbrev ut til alle huseiere. De har 6 ukers klagefrist på årets eiendomsskatt. Takseringsregler, vedtekter og annen informasjon om eiendomsskatten legges ut på våre nettsider samtidig med utsendelse av vedtaksbrevene.

Publisert: 30.01.2018 15:23
Sist endret: 21.02.2018 15:07