Koronavaksinering i Skien

Vi er godt i gang med forberedelser til koronavaksinering i Skien.

Skien får i første omgang 185 doser. De første dosene blir gitt i uke 1. Vi følger nasjonale råd for prioritering og starter med beboere på sykehjem. Hvilket sykehjem og hvem som mottar første vaksine vil det bli gitt informasjon om i uke 1.

Mer informasjon om prioritering av koronavaksine kan man finne på FHI.no/koronavaksine

De første som vaksineres blir kontaktet for tilbud om vaksinasjon. Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste.

Vi vet ikke det totale antallet doser eller når disse kommer til Skien. Når vi kommer til det stadiet at en større andel i befolkningen skal vaksineres vil dette gjøres på Stevneplassen i Skien. Når dette blir, er for tidlig å si noe om, så den store andelen av befolkningen må foreløpig vente.

Vi har opprettet en egen nettside på skien.kommune.no/koronavaksine, der all informasjon om koronavaksineringen vil legges ut.

Publisert: 30.12.2020 09:06
Sist endret: 30.12.2020 09:06