Navnet frigis i dag

I kommunens kriseledelse tirsdag morgen ble det lagt planer for oppfølging av den tragiske drukningsulykken på Falkumelva i Skien.

Mandag kveld ble det kjent at ett av barna, en seks år gammel gutt fra Skien, døde etter å falt i vannet søndag ettermiddag. Guttens kamerat, som også var i vannet, er nå utenfor livsfare og blir behandlet ved Rikshospitalet i Oslo.

Guttens barnehage og skolen der søsken av de to guttene er elever, har tatt i bruk krisehåndteringverktøyet, og de ansatte har gjennomgått hendelsen med bedriftshelsetjenesten og kriseteamet. Rektor og inspektør ved skolen har gått fra klasse til klasse og snakket om det som har hendt, og det vil bli sendt ranselpost fra skolen til hjemmene tirsdag ettermiddag.

Politiet kommer til å frigi den omkomnes navn i løpet av dagen, samtidig med at undersøkelsene i saken avsluttes.

Skien kommunes kriseteam skal også ha møte med foreldrene i den aktuelle barnehagen.

Publisert: 28.03.2017 11:39
Sist endret: 28.03.2017 11:40