Ny lekeplass på Kapitelberget

Nå starter byggingen av ny lekeplass på Kapitelberget

Kapitelberget har det siste året fått en opprusting. Stinettet er rustet opp med grus, belysning og skilting er på plass og gang- og sykkelveg er asfaltert. Nå skal en ny lekeplass med klatrestativ, benker, bord, grill og sykkelparkering på plass. Opprustningen er et spleiselag med belønningsmider, spillemidler og investeringsmidler fra Skien kommune.

Løsningene som er valgt har kommet på plass etter medvirkning med brukere av parken, barnehagene i området og naboer. Lekeplassen vil være klar i løpet av høsten. Plan som viser hva som er gjort og skal gjøres i området.

Skien kommune har utarbeidet en skjøtselsplan for området som vil styre vedlikeholdet.

Klatrestativet har barn fra barnehagene i området vært med å velge.

Barn fra barnehagene i området har vært med å velge løsning på lekeapparat. Her prøver ordfører og noen av barna det tidligere lekeapparatet på Kapitelberget.

Bordene er store slik at barnehagene og andre besøkende kan spise matpakken sin der. Platen har integrert spillbrett for sjakk, ludo og backgammon.

Publisert: 19.09.2017 13:34
Sist endret: 19.09.2017 14:31