Planter, benker og kjøkkenhage i Kverndalen

I sommer har vi gjennomført flere strakstiltak for å friske opp i Kverndalen. Blant annet har det blitt etablert en felles urban kjøkkenhage som alle kan benytte.

Kverndalen er et område i endring. Blant annet skal det tilrettelegges for gående og syklende, og det skal bygges ut nye boliger og et nytt urbant sykehjem. Derfor har Byutvikling i Skien kommune gjennom sommeren utført en rekke midlertidige tiltak som bygger opp mot de permanente endringene som kommer til å sette sitt preg på området i framtiden. De midlertidige endringene strekker seg fra Dizzie Tunes plass ved Landmannstorget, og helt opp til Schweigaardsgate.

Det har blitt satt ut plantekasser og møbler, planting av blomster, organisering av avfall, utsmykking og mer. Det har også blitt etablert en felles kjøkkenhage i den gamle uteserveringen til Hotell Ibsen, hvor alle som ønsker kan delta, dyrke og høste. Kjøkkenhagen er et samarbeid mellom Skien kommune og Århus gård, og skal vare frem til byrommet bygges om.

Publisert: 10.08.2017 13:01
Sist endret: 10.08.2017 14:49