Ryddet opp

I går hadde Natur og Ungdom, Grenland Rød ungdom og AUF dugnad på Stevneplassen og plukket søppel.

Ungdommene hadde en demonstrasjon på rådhusplassen  6. mai hvor de tegnet på store deler av fasaden til rådhuset. Skien kommune synes ikke det var greit og vi har hatt et møte med dem om å rydde opp. De ville komme å vaske fasaden på rådhuset 7. mai, men i møtet ble vi enig om at de heller kommer og plukker søppel på Stevneplassen. Kommunens vaktmestere tok jobben med å vaske fasaden på rådhuset.

Skien kommune setter stor pris på at de tar ansvar og at de også ville hjelpe oss å rydde Stevneplassen som er et flott område til bruk for alle innbyggerne.

Trond Øyvind Åmås fra Skien kommune takker ungdommene for innsatsen på Stevneplassen

Publisert: 15.05.2019 10:37
Sist endret: 15.05.2019 10:51