Etablerer samtaleguppe for unge pårørende og etterlatte

Skien kommune etablerer i samarbeid med Den norske kirke og Lindrende enhet i kommunen. Møtestedet Ung-om-sorg. Tilbudet er for ungdom i alderen 14 - 18 år som er pårørende eller som har mistet en av sine nærmeste.

Gjennom Møtestedet Ung-om-sorg ønsker initiativtagerne å gi ungdom muligheten til å bearbeide opplevelser knyttet til sykdom og dødsfall. Lederne av gruppen er sykepleier fra lindrende enhet og diakoniarbeider fra Skien kommune.

Gruppen møtes hver tredje tirsdag, fem tirsdager i løpet av høsten. Samlingene foregår på Helsehuset vis a vis Sykehuset Telemark. Hver samling starter med litt enkel mat. Det vil i løpet av samlingen være en gjest som snakker om temaer knyttet til alvorlig sykdom hos sine nærmeste, og om det å miste noen man er glad i.

Tilbudet er gratis og for ungdom i hele distriktet. Det er livssynsnøytralt og stiller ingen krav til kirkelig tilknytning eller livssyn. Det er viktig for hele gruppen at de som melder seg på kommer på alle samlingene.

Sted: Skien Helsehus, Ulefossveien, Skien
Dato: 12. september, 3. oktober, 24. oktober, 14. november og 5. desember
Tid: Kl. 18.00 - 20.00
Påmelding: Fra 7. august til 8. september. Påmelding gjelder for alle fem kveldene. For påmelding eller mer informasjon, ta kontakt med diakoniarbeider Siri Seltveit Danielsen på tlf. 47675464 eller e-post: siriseltveit.danielsen@skien.kommune.no.

Publisert: 07.08.2017 15:48
Sist endret: 08.08.2017 13:39