Slutter som kommunalsjef

Kommunalsjef for helse- og velferd i Skien, Guro Winsvold har takket ja til stillingen som kommunalsjef for helse og omsorg i Larvik kommune.

Winsvold er bosatt i Larvik og har familien sin der. Hun ser på oppgaven med å forene de to kommunene Larvik og Lardal på helse - og omsorgsområdet som en spennende utfordring.

Winsvold har hatt jobben som kommunalsjef i Skien de fem siste årene.

Rådmann Ole Magnus Stensrud sier i en kommentar at han beklager sterkt at Guro Winsvold slutter i jobben.

-Winsvold har vært en forbilledlig sjef for et stort og utfordrende  fagområde som helse og omsorg er, og den beste kollega en kan ha. Vi skulle gjerne ha beholdt henne her i Skien, men har forståelse for at hun har lyst til å ta fatt på nye oppgaver. Vi ønsker Guro lykke til i den nye jobben, sier Stensrud

Rådmannen starter nå arbeidet med å finne Winsvolds etterfølger.

Publisert: 19.09.2017 18:00
Sist endret: 19.09.2017 18:01