Trafo og veier har trøbbel

Tirsdag kveld fikk kriseledelsen i Skien melding om en oversvømt trafo ved Svanvik, og at noen abonnenter ble uten strøm som følge av dette.

Skagerak Energi håndterer situasjonen

Tidligere på ettermiddagen var det bekymring for sigevannet fra avfallsanlegget i Bjorstaddalen . Klokken 22.15 ble det meldt at det igjen var kontroll på mengden, og at Sivilforsvaret har bistått ved utpumping av overvann.

Veien til Pollen ved Skotfoss er oversvømt. Brua er stengt og vil fortsette slik til vannmengden avtar, trolig ca en time etter at regnet stopper natt til onsdag.

Hvis det er behov for syketransport, håndterer brannvesenet dette, opplyser Skien kommunes beredskapssjef Svein Skaara  tirsdag kveld

Ellers har det kommet flere meldinger som vann i kjellere i Skien kommune, samt rapporterte tette nedløp. Ingeniørvesenet håndterer dette. Brannvesenet har satt inn ekstra mannskaper for å avhjelpe de utsatte.

I Skien vurderer man situasjonen som stabil og håndterbar, opplyser Skaara.

Det er ikke sendt ut spesielle advarsler for Skien fra Statens Vegvesen, men det er viktig å legge til at det er problemer på E18  i Dørdal-området i Bamble.

Publisert: 24.10.2017 22:55
Sist endret: 24.10.2017 23:05