Ulykken ved Falkumelva fikk tragisk utfall

Det er med stor sorg vi har fått nyheten om at et av de to barna som falt i Falkumelva søndag ettermiddag, en seks år gammel gutt fra Skien, har omkommet

Skien kommune har hatt kriseteamet i virksomhet fra første stund, og dette vil være i arbeid også i dagene som kommer.
Både den omkomne guttens familie og omgangskrets blir fulgt nøye opp av krisepersonell. Det gjelder også kretsen rundt den skadde kameraten på fem år, som nå er utenfor livsfare, og blir behandlet på Rikshospitalet.

Kommunalsjef for Oppvekst Kristian Ripegutu sier at barnas barnehage har effektuert kriseplanen sin etter hendelsen, og at barn, foreldre og personale har fått nødvendig oppfølging.Det samme gjelder skolen der barnas søsken er elever. Alle blir fulgt tett opp også i dagene som kommer.

Ordfører i Skien, Hedda Foss Five sier at kommunens ledelse er sterkt preget av ulykken, som kostet den eldste av de to guttene livet. -Man reagerer som et medmenneske - og jeg reagerer som mamma. Dette kjenner vi alle langt inn i hjerterota, sier hun

Kommunens kriseledelse har hatt møte mandag kveld og møtes igjen tirsdag morgen.

Publisert: 27.03.2017 22:17
Sist endret: 27.03.2017 22:19