Urbant landbruk

Tilskudd til urbant landbruk - Skien kommune ønsker å oppmuntre til urbant landbruk.

Skien kommune har fått tildelt 100 000,- kroner av bystyret til urbant landbruk, og landbrukskontoret har fått ansvar for fordeling av disse midlene. Tiltak som involverer barn og unge, gjerne i skoler og barnehager med pedagogiske formål, vil bli prioritert. Tiltak som omhandler urban dyrking og som involverer frivillige og formidler kunnskap er også aktuelle søkere.

Grenland landbrukskontor oppfordrer de som synes dette er spennende og interessant til å søke om tilskudd til urbane landbruksprosjekter. En startpakke for etablering av urbant landbruk kan f.eks. være et aktuelt tema. Vi vil gjerne bistå med støtte og veiledning sammen med Fylkesmannen i Telemark.

Ønsker dere å søke midler fra oss kan dere sende inn en skiftelig søknad med en enkel tidsplan, kostnadsoverslag, oppstartdato og fullføring av tiltaket.

Ta gjerne kontakt med oss på Grenland landbrukskontor for nærmere informasjon.

Søknad sendes til: Grenland landbrukskontor, Postboks 158, Sentrum, 3701 Skien

Kontaktperson: Marion L. Arnesen, tlf. 35589024,