Valgmedarbeidere til stortingsvalget 10. og 11. september 2017

Skien kommune trenger flere valgmedarbeidere til stortingsvalget 10. og 11. september 2017. Opplæring og lønnskompensasjon vil bli gitt.

Vil du være valgmedarbeider i et valglokale? Alle som bor i Skien og har stemmerett, kan jobbe som valgmedarbeider. Du må kunne bruke en pc, og snakke greit norsk.

Som valgmedarbeider får du anledning til å se valget «innenfra», og lære noe du kanskje ikke har gjort før. Arbeidet består i å gjøre ulike oppgaver i valglokalene slik at velgerne får avgitt sin stemme. Det er spennende å være med på valget, som er en av bærebjelkene i vårt demokrati. Det er hyggelig, og du treffer mange nye mennesker! I tillegg får du betalt for jobben.

Det er behov for rundt 75 valgmedarbeidere i tillegg til de som allerede er rekruttert blant kommunens ansatte. Totalt er det ca 170 personer som jobber selve valghelgen. Hvis du ønsker å delta, får du jobb i et av de 12 valglokalene, og du må være med begge dager, både søndag og mandag. Mandag er en lang dag, da valglokalet holder åpent fra kl. 9-20. Etter dette er det opptelling i valglokalet.

Opplæring blir gitt i løpet av august ved to timers pc-kurs på dagtid/kveldstid og to timers kveldskurs i valgloven. Begge kursene er obligatoriske. Det er flere kursdager å velge mellom.

Det vil bli gitt lønnskompensasjon med ca 200,- pr time, samt kvelds- og søndagstillegg etter tariff.

Følg linken under for påmelding.

Stortingsvalget 2017 - Valgmedarbeider i Skien kommune

Publisert: 20.04.2017 08:10