Varsel om avtalegiro kommunale avgifter

På grunn av en teknisk feil har innbyggere med avtalegiro mottatt et varsel om faktura for kommunale avgifter i brevs form de siste dagene. Dette er kun et engangstilfelle

Varselbrevet inneholder følgende tekst:

Belastningsoppgave

Vi gjør oppmerksom på at følgende faktura vil bli belastet Deres konto i følge Ders avtale med banken om Avtalegiro.

Forfallsdato:               20.02.2019

Belastet beløp:            [kronebeløp]

Hva er belastningsoppgave?

Huseiere som har avtalegiro på faktura for kommunale avgifter, har fått en melding i postkassa som heter «Belastningsoppgave».

Den har dessverre ikke forklarende tekst, så mange lurer på hva dette er. Her er forklaringa:

Papiret «Belastningsoppgave» er en beskjed til deg om at din vanlige faktura på kommunale avgifter belastes din konto ved avtalegiro. Vanligvis får du dette varselet i din nettbank, men pga teknisk feil mottar du dette i postkassen denne gang.

Du behøver altså ikke foreta deg noe. Avtalegiro kommer til å gå som vanlig på forfall 20.februar.

Publisert: 08.02.2019 12:09
Sist endret: 08.02.2019 12:49