Varsel om feiing på sms

Fra og med denne uken vil varsel om feiing og tilsyn ikke lenger komme som lapp i postkassen, men som sms til huseier.

Sms vil bli sendt til alle registrerte huseiere i Skien kommune. Dersom det aktuelle tidspunktet ikke passer, kan huseier ringe telefonnummeret som blir oppgitt i sms-en for ny avtale.

Huseier er ansvarlig for å legge til rette for at feieren får utført arbeidet, og å sørge for å informere eventuelle leietagere om at feieren kommer.

- Løsningen har blitt testet og tilbakemeldingene fra innbyggerne er positive. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det vil kunne oppstå noen utfordringer i innkjøringsperioden, og ber derfor huseiere om å ta kontakt dersom de ikke mottar varsel på riktig telefonnummer. Vi oppfordrer også huseiere til å lese meldingen nøye, orientere seg om eget ansvar og gjøre klart før feieren kommer, sier feiermester i Skien brann- og feiervesen, Odd Jensen.

Beboere i borettslag og huseiere som ikke er tilgjengelig på mobil, vil fortsatt få varsel i postkassen.

Mer informasjon om sms-varsling og huseiers ansvar før feiing finner du her.

Sms-varselet fra Skien brann- og feievesen vil se slik ut:

Foto forside: Max Emanuelson

Publisert: 16.04.2018 11:12