Gratis sykkelsjekk

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Fredag 9. februar er det vintersyklingens dag. Bypakke Grenland gjentar suksessen fra i fjor og stiller med en kjapp sykkelsjekk, varm drikke og litt giveaways  kl 06.30-08.30 på gang - og sykkelvegen ved rundkjøringen på Gråtenmoen.

Årets vintersesong har så langt bydd på utfordringer med mye skiftende vær og føreforhold. Vi ønsker å vise at vi setter pris på dere som fortsetter å sykle, så fredag morgen tilbyr Bypakke Grenland kjapp sykkelsjekk (smøring av kjede, sjekk av luft i dekkene og en enkel sykkellykt dersom du mangler det). I tillegg har de med varm drikke, noe lett å tygge på og buff, reflekser og nøkkelringer til de som ønsker.

Sett Grenland på sykkelkartet

Vintersyklingens dag kommer fra Nord-Amerika der ildsjeler startet en verdensomspennende vintersykle til jobben-dag. Her konkurrerer både land og byer om å ha flest vintersyklister, og DU kan være med å sette Grenland på kartet med å registrere deg på den internasjonale siden www.winterbiketoworkday.org.

Bedre helse og mindre sykefravær

Forskning fra Storbritannia viser at det er klare helsefordeler med å velge aktiv reisevei. Studien av 250 000 britiske jobbpendlere viser at sykling til jobb halverer risikoen for kreft og hjertesykdom. Syklistenes landsforening viser til dansk forskning og at også elsykkel bidrar til vesentlig bedre helse. I tillegg gir det bedrifter lavere sykefravær og mer opplagte ansatte.

Vær forberedt

Syns du det høres skummelt ut med sykling på snø og is? Da kan du finne gode tips til vintersykling i denne artikkelen hos Aftenposten.

Bli med i trekningen av premier

De som vintersykler og legger ut bilder på instagram eller offentlig på Facebook og tagger bildet med #minbilfriedag er med i trekningen av 2x2 gavekort på kinobilletter.

Publisert: 07.02.2018 15:35
Sist endret: 01.11.2018 14:16