Jul i Skien

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Skien kommune samarbeider med Skien By, Mersmak i Skien og Bondens marked Telemark om jul i Skien. Det arrangeres en rekke aktiviteter for store og små i Skien i førjulstiden. Les nærmere om noen av dem på Visit Grenlands nettsider eller vårt pepperkaketre.

Julegateåpning

Vi inviterer til julegateåpning på Handelstorget 23. november kl 18.00. Barn inviteres til å gå i nissetog fra kirken til handelstorget. Toget går kl 17.30. Julegatene og - trærne i sentrum tennes av ordfører Hedda Foss Five. Barnekoret Beam underholder. Nissen kommer! Utstillere som selger kling, smultringer og vafler. Velkommen!

Skien pepperkakeby

Barnehager, skoleklasser, bedrifter, organisasjoner og privatpersoner inviteres til å lage pepperkakehus til årets pepperkakeby i Ibsenhuset. Pepperkakebyen åpnes lørdag 2. desember kl 11.00

Juletrepynting på rådhusplassen

Vi gjentar suksessen fra i fjor og etablerer en liten juletreskog på rådhusplassen. 1. og 8. desember kommer skolebarn og pynter trærne med pynt de har laget.

Julemarked

Lørdag 9. desember kl 11.00 - 16.00 inviterer vi til julemarked på Handelstorget og i gågatene. Rundt 35 utstillere er påmeldt. De tilbyr sjokolade, kling, saft, syltetøy, brente mandler, pølser, brød, blomster, bålkubber, pinnebrød, varm drikke, honning, grønnsaker, ost, kaffe og mye mer. 

I løpet av dagen blir det underholdning for store og små fra scenen. Smånisser kommer og deler ut julegodt og trenger du hjelp til gaveinnpakning tilbys det inne på Arkaden.

På Arkaden inviteres det til juleverksted for barn. Du kan kjøre hest og vogn fra Lietorvet til Handeltorget og det blir ponniridning. Hotellet i Rådhusgata inviterer til godterikurs for barn og julekortfotografering.

Fredag 8 desember kl 14.00 - 18.00 oh lørdag 9. desember kl 12.00 - 16.00 inviterer Spriten kunsthall til julekunstmarked i sine lokaler på Klosterøya. På lørdagen er det barneverksted kl 12.00 -16.00.

Grenland husflidslag inviterer til julemarked i sine lokaler i Prestegården 7. -10. desember.

Publisert: 17.11.2017 10:36
Sist endret: 20.11.2017 16:19