Forslag til ny plassering av adressenavnet «Odds plass».

Forslag 1:
Med bakgrunn i innkommet forslag fra Odds Ballklubb, AS Odds Stadion og IF Odd foreslås det at området utenfor Stadionsvingen borettslag får adressenavnet Odds plass.

Navneendringen vil medføre at leilighetene i Stadionsvingen borettslag må omadresseres fra Hjalmar Johansens gate til Odds plass.

Forslag 2:
Med bakgrunn i framkomne argumenter i navneutvalgsmøte 23.03.2018 foreslås det at området utenfor øst-tribunen får adressenavnet Odds plass.

Navneendringen vil medføre at bedrifter og organisasjoner i og ved øst-tribunen må omadresseres fra Fridjof Nansens gate til Odds plass.

Kartet viser de to alternative forslagene til adressenavnet Odds plass.

Kommentarer eller synspunkter til navneutvalgets forslag kan sendes til: Skien kommune, Pb 158, 3701 Skien, eller skien.postmottak@skien.kommune.no

Frist for uttalelse: 06.06.2018.

Publisert: 09.04.2018 13:40
Sist endret: 09.04.2018 13:49