Drømmestipend

Bærer du på en drøm? Visste du at du kan søke om penger for å få realisert drømmen din? Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.  Søknadsfrist 31.januar, søknad sendes til kulturskolen@skien.kommune.no

Nominasjonsperioden for Drømmestipendet 2019 åpner i november 2018. I løpet av mai og juni 2019 vil de 100 som får stipend bli presentert i forbindelse med arrangement i de aktuelle kommunene.

– Hvem kan søke?

For å kunne søke om å bli nominert til Drømmestipendet 2019 må en være født tidligst i 1999 og senest i 2006.

– Hvordan søker jeg på Drømmestipendet?

Ta kontakt med kulturskolen i egen kommune for å få mer informasjon, om lokal søknadsfrist o.l.  På kommunens nettsted finner du kontaktinformasjon til kulturskolen.

– Hvordan vurderes jeg som nominert?

Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle unge kulturutøveres drømmer. Nominasjonene vurderes både av en fagjury, en fordelingsjury og en drømmejury.

Merk: Drømmen din er like viktig og vektlegges like mye som dine ferdigheter.

– Hvordan beskriver jeg drømmen min?

La deg gjerne inspirere av noen tidligere drømmestipend-nominasjoner ved å gå inn på Drømmestipendet.no

– Hvordan dokumenterer jeg mine ferdigheter?

Det er mulig å laste opp bilder på Drømmestipendets nettsted, men øvrig dokumentasjon må lastes opp på andre nettsted, for så å bli lenket til nominasjonsteksten.

Råd, tips og veiledning finner du i www.kulturskolebanken.no

Søknadsfrist 31.januar.

Publisert: 16.01.2018 14:53