17. mai 2017

Torsdag 2. mars ble konstituerende møte avholdt i Skien rådhus. Møtet var annonsert i Varden og TA, på kommunens nett- og FB-sider. Alle byens lag og foreninger ble oppfordret til å sende representanter til møtet.

17. maikomiteen i Skien 2017:

• Leder: Kristoffer H. Skaate (grunnskolene)
    • Nestleder: Kathrine Nakken (Skien by)
    • Sekretær: Inger Marie B. Kongsbakk (Skien kommune, adm.)
    • Togsjef:Halvor Berg-Hanssen (bystyret)
    • Ass. togsjef: Gustav Søvde (Skien menighet)
    • Korpsansvarlig:Jan Robin Herregaarden (Skien musikkråd/Skien Janitsjar)
    • Politiets representant:Dag Thomassen
    • Øvrige styremedlemmer:Erik Næs (formannskapet), Marco Gozzi (HOMKNF), Jorunn Sem Fure (Telemark museum), Ole Geir Hoppestad (HOOP)

Gatesalg
17. maikomiteen samarbeider med Skien kommune, Skien by og politiet om å håndheve de lover og regler som gjelder for gatesalg på denne spesielle dagen. Alle som får tillatelse til bodsalg i sentrum 17. mai, skal fremvise denne påført stempel fra politiet. Det blir i år gitt tillatelse til salg av spiselige varer i Bryggeparken, på Handelstorget, ved sittesteinen (Ibsenparken) og på Dizzie Tunes plass.

Forbud mot salg av heliumballonger
I forbindelse med de siste ukers medieoppslag om plastforurensing og skader på dyr og natur, har 17. maikomiteen vedtatt å forby alt salg av heliumballonger i Skien sentrum 17. mai. Vi ønsker ikke å bidra til at dyra våre skal lide og naturen forsøples fordi vi feirer vår frihet og vårt demokrati.

Vi samarbeider med 17. maikomiteen i Porsgrunn  om  å begrense bod - og ballongsalg på nasjonaldagen.

Alle henvendelser vedr. saker som angår 17. mai rettes til sekretær Inger Marie B. Kongsbakk, tlf. 35581300/92030542 eller epost til: inger-marie.kongsbakk@skien.kommune.no

Publisert: 15.03.2017 12:52
Sist endret: 16.03.2017 13:51