29 nye smittetilfeller

Tirsdag ble det registrert 29 nye Covid-19-smittede i Skien.

136 personer ble testet tirsdag, 199 på mandag.

Kommunelege Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen sier at antallet er såpass høyt fordi det ikke kjøres analyser eller PCR-testes i helgene. Dermed kommer heller ingen PCR-svar på mandager. De 29 smittede kan komme fra tester både fredag og mandag.

I løpet av tirsdagen fikk kommunen påvist smitte hos ytterligere en ansatt på Lyngbakken bo- og behandlingssenter, men det er ikke påvist sammenheng med tidligere påvist smitte. Smitteverntiltakene opprettholdes inntil smittesituasjon er avklart og avsluttet.

Det ble også påvist smitte hos en tjenestemottaker ved Gulset 1 hjemmetjeneste. Her er det iverksatt smitteverntiltak og testing i samsvar med nasjonale anbefalinger og konkrete vurderinger av smittesituasjonen.

Publisert: 24.11.2021 09:41
Sist endret: 24.11.2021 10:07