Påfyll av vaksine til deg som er 75 år og eldre

Hvis du er født i 1947 eller før, anbefales nå fjerde dose Covid-vaksinefra 12.juli. Du må ringe og bestille time.

Folkehelseinstituttet har meldt at gjennomgått omikroninfeksjon ser ut til å gi en lavere grad av immunitet sammenlignet med tidligere varianter. Det samme gjelder om det har gått lang tid etter siste vaksine. Tidligere er det alle over 80 år som har fått tilbud om en slik dose.

Eldre og sykehjemsbeboere anbefales ny oppfriskningsdose - FHI

Derfor  anbefaler og gir nå Skien kommune tilbud om oppfriskningsdose til alle over 75 år i uke 28. Det vil si alle som er født i 1947 eller før.

Alle som er i denne gruppen vil få en SMS med informasjon.

Vaksinasjonen starter 12.juli. Du må ringe og bestille time.

Det er timebestilling som gjelder denne gangen, og du kan bestille time på hverdager fra mandag 4.juli kl 09.00-15.30. Telefonnummeret er 48002525

Husk at må ha gått minimum 4 måneder etter forrige vaksine.

Det blir ikke tilbud om drop-in i første omgang.

Skien kommunes koronavaksinasjonssenter ligger i Olai Skullerudsveg 20 (tidligere Klostersogen videregående skole).

Vi har laget en video som viser hvor det ligger.

Publisert: 30.06.2022 12:48
Sist endret: 01.07.2022 19:23