Anbefaler stans i all organisert fritidsaktivitet for unge

Skien kommune anbefaler stans i all idrett og annen organisert fritidsaktivitet for unge (fra og med ungdomsskolen) og voksne fra fredag 11. desember og ut året.

De siste par ukene har smitten ved flere anledninger rammet de mest sårbare blant oss – de som vi i størst grad ønsker å skåne mot covid-19 smitte.

Smitten har også i økende grad rammet lærere og elever ved ungdomsskoler og videregående skoler. Vi ser at det i en viss grad «flyttes smitte» både mellom skole og fritid, mellom skoler, og mellom skole og helsevesen.

Med bakgrunn i smittesituasjonen anbefaler derfor Skien kommune stans i all idrett og annen organisert fritidsaktivitet for unge (fra og med ungdomsskolen) og voksne. Anbefalingen gjelder fra fredag 11. desember og ut året.

Kulturskolen har digital undervisning fra fredag 11. desember. Fritidsklubbene skulle hatt siste åpningsdag før jul på fredag. Med de nye anbefalingene er siste åpningsdag torsdag 10. desember.

Viktig å huske
Skien kommune og kommuneoverlegen oppfordrer alle til å holde ut og holde minst 1 meter avstand til alle andre enn sine nærmeste. I de neste ukene bør vi alle holde oss mest mulig hjemme, og sammen med færrest mulig. På den måten kan jula bli så normal som mulig.

Tenk også igjennom hvem og hvor mange du omgås, og hvordan – og hold deg hjemme hvis du er syk.

Publisert: 08.12.2020 15:01
Sist endret: 04.03.2021 13:24