Åpent møte

Lag og foreninger som ønsker å tilby ferie- og fritidsaktiviteter til barn og unge inviteres til åpent møte om mulige tilskuddsordninger.

Mandag 11. november kl. 13.00-15.00 er det åpent møte om tilskuddsordninger fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir) på Skien bibliotek (møterom Brunosten.)

Møtet er for både tidligere og nye søkere. Målgruppen er lag, foreninger og kommunale tiltak som har eller ønsker å tilby ferie –fritidsaktiviteter til målgruppen barn og unge. De aktuelle tilskuddsordningene er «Støtte til barne –og ungdomstiltak i større bysamfunn» og «Nasjonal tilskuddsordning for å inkludere barn og unge».

I møtet vil tilskuddsordningene bli presentert, og det blir en gjennomgang av søknadsprosessen, tildelingskriteringer og råd til søkere

Spørsmål kan rettes til SLT-koordinator Frøydis Straume: Tlf: 4644402 / froydis.straume@skien.kommune.no

Publisert: 23.10.2019 12:47
Sist endret: 23.10.2019 13:46