Midlertidig besøksstans Gjerpen og Gulset sykehjem

Det er innført midlertidig besøksstans på Gjerpen og Gulset sykehjem til vi får tilstrekkelig oversikt og kontroll på smittesituasjonen.

På grunn av lokal smittespredning i Skien er det nødvendig med strengere smitteverntiltak enn nasjonale råd. For å opprettholde et forsvarlig tjenestetilbud innføres det midlertidig besøkstans på Gjerpen og Gulset sykehjem. Det blir heller ikke anledning for beboere på Gjerpen og Gulset sykehjem til å dra på besøk ut av institusjonen.

Alle våre ressurser må gå til ivaretakelse av beboerne. Vi vil ikke ha kapasitet til å ivareta smitteverntiltak i forbindelse med besøk, inn og ut av institusjonen, på en forsvarlig måte. Vi ber om forståelse for dette, og beklager de ulempene det medfører for beboere og pårørende i en ellers krevende situasjon.

Øvrige institusjoner og boliger i tjenestene

De andre sykehjemmene, institusjonene og omsorgsboligene i Skien opprettholder mulighet for besøk med de begrensninger som er kommunisert på skien.kommune.no/helse

Beboere som er i karantene, kan ikke dra på julebesøk. Dersom beboer ikke er i karantene viser vi til forholdsregler for å dra ut på besøk til familie i jula.

Midlertidig tiltak

Tiltaket er midlertidig, men vi kan ikke si noe om varighet på nåværende tidspunkt. Vi vil fortløpende orientere om situasjonen på skien.kommune.no.

Publisert: 23.12.2020 20:52
Sist endret: 04.03.2021 13:24