Denne filmen har tatt helt av

«Ja, vi elsker»-filmen som ble lansert tidlig lørdag morgen 16.mai, har så langt blitt vist mer enn 21 tusen ganger på Skien.kommune.no.

Tar vi med at filmen også har over 21 tusen visninger på Telemarksavisa kanaler, og cirka 7500 visninger på Vardens youtube-kanal, kan vi trygt si at filmen har blitt en dundrende suksess.

«Ja,vi elsker»-filmen er produsert av Espen Gjelstad Gundersen og Arnt-Olav Enger, og er et bestillingsverk fra 17.mai-komiteen i Skien kommune. Medvirkende er blant andre Paal Flata, Atle Pettersen, Gjerpen Håndball, André Kassen, Anne Gravir Klykken, Skiens mannsangforening og mange flere kjente og mindre kjente personer fra kommunen vår.

Har du ikke sett filmen ennå, eller vil se den en gang til? Trykk på linken under.

Høye tall på flere digitale sendinger

Det ble en annerledes 17.mai i år, uten de tradisjonelle barnetogene og borgertoget. Likevel ble det en flott feiring, hvor det aller meste foregikk digitalt. På Skien kommune sine nettsider, og på vår facebook-side, kunne du følge fire sendinger gjennom dagen, og selv om mange feiret på sin egen måte i år var besøkstallene på våre sendinger høye.

- Morgensendingen hadde 9700 visninger på facebook, i tillegg til 1739 visninger på andre sider, forteller Sondre Døli, daglig leder i Optilux.

Porsgrunnsfirmaet var ansvarlig for tre sendinger denne dagen, og viser til en jevn strøm med visninger hele dagen.

- Barnesendingen ble visst over 13500 ganger i ulike kanaler. Når det gjelder barnetoget på 17maicraft.no måtte vi stoppe denne pga problemer med minecraft-serveren, men den nedklippede versjonen vi la ut har cirka 15 000 treff, forteller Døli.

Da 17.mai ble avsluttet med festaften fra Ibsenhuset, hvor blant annet Jonis Josef var dagens taler og ordfører Trond Ballestad takket for dagen, var mer enn 9300 personer innom facebooksendingene, mens Vimeo hadde cirka 7100 visninger.

Publisert: 19.05.2020 12:16
Sist endret: 09.06.2020 13:35