Digitale fakturaer

Skien kommune ønsker økt bruk av digitale verktøy i kommunikasjonen med innbyggerne. I slutten av september starter vi med digitale fakturaer til innbyggerne.

Den nye løsningen innebærer at alle fakturaer blir forsøkt sendt digitalt, primært som eFaktura eller via digital postkasse. Hvis ikke det er mulig å levere digitalt, blir fakturaen levert som papirfaktura i postkassen din. Digitale fakturaer sparer miljøet, gir økt effektivisering og reduserte kostnader.

Les mer om digitale fakturaer i Skien kommune.

Ønsker du å motta fakturaer fra Skien kommune som eFaktura, les hvordan det gjøres. De nye fakturaene kan dessverre ikke benyttes for betaling via brevgiro. Ønsker du fremdeles å betale med brevgiro, må du benytte en tom bankgiroblankett.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på telefon 35 58 10 60 eller epost regnskap@skien.kommune.no

Publisert: 09.09.2019 11:52
Sist endret: 09.09.2019 11:57