eFaktura er enklere, rimeligere, raskere og bedre.

Velg eFaktura og vær med i trekningen av gavekort fra Skien By.

Skien kommune sender ut fakturaer for kommunale avgifter tre ganger årlig. Hver gang sendes det ut rundt 20 000 fakturaer og 40 prosent av dem sendes som papirfaktura. Hvis flere innbyggere velger eFaktura, kan pengene vi bruker til papirfakturaer brukes på andre kommunale tjenester som for eksempel helse, skole, veger eller utvikling av byen.

Konkurranse

Så langt i år har rundt 3000 innbyggere valgt eFaktura. Tegner du eFakturaavtale innen 31. oktober er du med i trekningen av 10 gavekort på 500 kroner fra Skien By. Vi har informasjon om eFaktura under matfestivalen Mersmak 30. og 31. august. Velkommen til vår stand på Handelstorget!

Fordeler med eFaktura

Med eFaktura kommer regningen ferdig utfylt til nettbanken din. Det eneste du trenger å gjøre er å bekrefte betalingen på mobil, nettbrett eller pc. Du får varsel om ny eFaktura på sms eller epost. Du kan betale regningene dine når det passer for deg, og du har full oversikt over betalte og ubetalte regninger.

Hvordan oppretter du eFaktura?

Du kan opprette eFaktura i nettbanken din eller på ved å fylle ut et skjema på våre nettsider

I nettbanken din inngår du avtale ved å huke av for at du ønsker eFaktura fra Skien kommune:
• Gå inn i nettbanken
• Finn eFaktura-tjenesten
• Velg eFaktura

Du kan også velge å automatisk godta eFaktura fra alle du har et kundeforhold til som tilbyr tjenesten.

Trenger du hjelp til å opprette eFaktura?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller kom innom våre kontorer, så hjelper vi deg!
• Kemneren i Grenland – tlf 35 58 10 50. Kongensgate 13, hverdager kl 12.00–14.00
• Servicesenteret i Skien kommune - tlf 35 58 10 00. Henrik Ibsensgate 2, hverdager kl 09.00–16.00
• DNB, Sparebank 1 Telemark og Sparebanken Sør

Les mer om eFaktura