Elever fra Svanen skole leste over 9000 sider hver

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


I dag ble vinnerne av Norli juniors lesekonkurranse hedret, og nok en gang så var det elever fra Svanen skole som hentet hjem pokalen.

E-klassen på Svanen har i snitt lest 9067 sider hver i konkurransen, og ble med det nr 1 i Telemark.
Førsteplassen ble feiret med kake og brus, og besøk av ordfører Hedda Foss Five og oppvekstsjef Grete Gjelten, som kom med motiverende ord til de leseglade elevene.
- Jeg blir så glad når jeg møter elever som er glade i å lese, og det er veldig hyggelig å se dere igjen. Hedda og jeg har vært med mange ganger når dere har fått premier, og vi kommer gjerne tilbake hit neste år også, sa Gjelten.
O-klassen to tredjeplassen
Motivasjon til å lese mer fikk også elevene av Livvi Zachrisen. Hun delte ut overraskelsesposer fra Norli på Arkaden til alle vinnerene, og hadde også med en solid bunke bøker til skolen.
Det er nemlig ikke bare en klasse ved Svanen skole som har gjort seg bemerket i den landsomfattende lesekonkurransen i år. Oppvekstsjefen og ordføreren la også turen innom O-klassen, som seg hør og bør fikk ta del i kakefeiringen. De kom på tredjeplass i Telemark med et snitt på 6292 sider per elev, knepent bak 5A på Moflata skole som hadde 6296 sider.
I 2018 ble Skien kåret til årets råeste leseby av Norli, og det er verdt å nevne at på årets liste over de 50 ivrigste klassene i Vestfold og Telemark er kommunen vår representert med 29 klasser. Bra jobba alle sammen!
Publisert: 08.06.2021 12:58
Sist endret: 08.06.2021 12:58