Feilinformasjon på kommunens nettsider

De siste dagene har det blitt kjent at vaksinesidene til Skien kommune har innhold som gir inntrykk av vaksinemotstand, og sår tvil om bruken av navngitte vaksiner.

Dette innholdet var ikke kjent for noen av dem som til vanlig legger ut informasjon på denne siden. Det er ikke i samsvar med verken Skien kommune eller våre informasjonskilders oppfatning, verken FHI, Helsedirektoratet eller Helsedepartementet. Skien kommune oppfordrer alle som kan til å takke ja til vaksine og for øvrig følge nasjonale helsemyndigheters råd og føringer.

Vi har fjernet det uriktige innholdet og undersøker nå hva som kan ha skjedd. Kommunen har gode loggføringer for sidene våre. Vi undersøker dette nærmere, og det er foreløpig grunn til å tro at dette vil bli fulgt opp som en mulig personalsak.

Publisert: 27.12.2021 14:55
Sist endret: 27.12.2021 14:55