Fornyer ikke åremål

Rådmann Ole Magnus Stensrud kommer ikke til å fornye åremålet sitt når dette går ut om ett år.

Rådmann Ole Magnus Stensrud sin åremålsstilling på 6 år utløper 31. desember 2020. Spørsmålet om forlengelse av åremålet har vært et tema. Etter nærmere drøftelser har rådmannen og den politiske ledelse i fellesskap nå konkludert med rådmannen vil avslutte sitt arbeidsforhold når åremålet utløper. Rådmannen vil fremheve at han har hatt noen spennende og krevende år i en kommune i rivende utvikling. Kommunen har kompetente medarbeidere, et godt fagmiljø og oppnår gode resultater. Den positive kontakten med kommunens innbyggere og næringsliv har også vært en god drivkraft. Rådmannen ser frem til å fortsette sitt arbeid for kommunen frem til åremålet utløper og han tar fatt på nye utfordringer.

Ordfører Hedda Foss Five vil takke rådmannen for en god innsats for Skien kommune.

Publisert: 01.10.2019 17:08
Sist endret: 01.10.2019 17:08