Fotokonkurranse

Hva er det mest attraktive med Porsgrunn og Skien?

Porsgrunn og Skien ble sammen kåret til Norges mest attraktive byer i 2021. Det kan vi alle være veldig stolte av.

Nå håper vi du vil vise oss hva du synes er det mest attraktive med de to byene.
Vis oss ditt favorittsted. Hvor trives du best? Hva ville du vist frem til folk som ikke kjenner Porsgrunn og Skien fra før?

Ta bilde av det, og del det med oss enten på facebook – eller på mail: fotokonkurranse@skien.kommune.no
I tillegg til å delta i konkurransen, er du med på å vise frem hva Porsgrunn og Skien har å by på.

Premier i fotokonkurransen
Vi kårer seks vinnere. Vinnerbildene fra Skien får gavekort på 500 kroner fra Skien By, og vinnerbildene fra Porsgrunn får gavekort på 500 kroner fra Porsgrunn Min By.

Slik deltar du i konkurransen

• Ta et bilde av det du synes er det mest attraktive i Porsgrunn eller Skien.
  • Legg ut bildet på en av kommunenes facebooksider under konkurranseinformasjonen, eller send det til fotokonkurranse@skien.kommune.no
  • Oppgi fotografens navn, og fortell oss gjerne hvorfor du har valgt det aktuelle motivet.
  • Maks tre bilder per innsender.
  • Frist for innsending er 28.februar.

Regler og vilkår

• Bildene må være tatt i Porsgrunn kommune eller Skien kommune.
  • Rettsstridig, upassende eller krenkende materiale vil bli forkastet.
  • Bildene må være i så stor oppløsning som mulig (minimum 1MB/800px) og i jpg-, gif- eller png-format.
  • Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert.
  • Det er innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av eventuelt andre personer på bildet.
  • Navn på personer på bildet må være med hvis personene er identifiserbare.
  • Ved bilder av barn må foreldre samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år.
  • Dersom bildet er manipulert, plikter innsender å opplyse om det.

Porsgrunn kommune og Skien kommune ønsker å vise frem alle innsendte bidrag i sosiale medier i forbindelse med konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å offentliggjøre bildene i forbindelse med omtale av konkurransen samt bruke de premierte bildene i kommunenes egne kommunikasjonskanaler. Bildene blir kreditert med fotografens navn.

Alle innsendte bidrag blir slettet fra våre arkiver etter presentasjon av vinnerne. Eventuelle ønsker om ytterlig bruk vil avtales direkte med fotografen.

Publisert: 03.02.2022 11:59
Sist endret: 04.02.2022 08:17