Frivillighetsprisen 2020

Skien kommune inviterer til å komme med forslag til kandidater til frivillighetsprisen 2020.

Frivillighetsprisen skal bidra til å sette fokus på, og synliggjøre det gode frivillighetsarbeidet som gjøres i Skien kommune. I fjor gikk prisen til Skotfoss hoppgruppe.

10.000 kroner

Prisen deles ut til en organisasjon, lag eller enkeltperson i Skien kommune som har utmerket seg med frivillig engasjement til beste for kommunens innbyggere. Den frivillige innsatsen kan ha pågått over kortere eller lengre tid.

Prisen består av et diplom og 10.000 kroner, og deles ut i februar/mars 2020. Vinneren vil bli kontaktet.
Prisvinneren blir Skien kommunes kandidat til den nasjonale frivillighetsprisen.

Slik sender du inn forslag

Alle kan sende inn forslag til kandidater, og de må være skriftlig begrunnet.

Forslag til kandidater sendes på mail til skien.postmottak@skien.kommune.no eller pr. post: Skien kommune v. levekårskoordinator Ann-Beate Myhra, Pb. 158, 3701 Skien.

Søknadsfrist 1.november 2019.

Publisert: 02.10.2019 09:48