Ga påskehilsen til ansatte og beboere

Tidlig i uka plinget det inn en hyggelig mail fra Butikkpartner til Skien kommune. De ville gi en påskjønnelse til beboere og ansatte ved sykehjemmene våre før påske.

Onsdag formiddag var de på plass ved Bakkane Bo- og Behandlingssenter, for å dele ut to store kurver med frukt og godteri som kan nytes gjennom påsken.

- Det var en av kjøpmennene våre som kom opp med ideen om å gjøre noe spesielt for sykehjemmene nå. Det er en hektisk og krevende hverdag for mange om dagen, og vi ville gjøre noe som kunne glede både de boende – men også de som jobber der og som virkelig står i det i den rare og spesielle tiden vi er inne i, sier salgs- og markedssjef for Butikkpartner, Kathrine Nakken.

Hun var selv tilstede ved Bakkane sammen med representanter fra Mathuset, som har laget de flotte kurvene.

Deretter gikk turen videre med utdeling av påskekurver til Lyngbakken Bo- og Behandlingssenter, Gjerpen Sykehjem og Bokollektiv, Gulset Sykehjem og Bokollektiv, Melum Bo- og Servicesenter og Haugsåsen Bokollektiv.

- Jeg håper både ansatte og beboere kan kose seg med dette i påsken. De har virkelig fortjent det, sier Nakken.

Takker de pårørende

Det var Fagsjef Heldøgns Omsorgstjenester i Skien kommune, Ragnhild E. Kvernes, som mottok den hyggelige mailen fra Butikkpartner, og hun kan garantere at kurvene vil bli tatt godt imot.

- Vi setter selvfølgelig veldig pris på en slik gave til de ansatte og beboerne ved våre seks sykehjem og bokollektiv. Det varmer med en oppmuntring i disse tider, og spesielt nå med påsken som står for døren, sier hun, og benytter også sjansen til å sende en personlig påskehilsen.

- Jeg vil berømme alle pårørende som respekterer besøksstansen og hjelper oss med å redusere smittefaren på sykehjemmene, og til alle ansatte som strekker seg langt for at våre beboere skal få så fine og normale dager som mulig, avslutter Kvernes.

Publisert: 08.04.2020 11:29
Sist endret: 09.06.2020 13:35