Gjør kalenderen tilgjengelig

Som ordfører er ingen arbeidsuker like. Nå gjøres kalenderen til Hedda Foss Five og tilgjengelig på nettsiden til Skien kommune.

- Jeg liker å være ute og å møte folk der de er. Det er viktig for meg som ordfører, sier ordfører Foss Five.

Foto: Bjørn Rudborg

Hun har vært ordfører i Skien siden 2011, og ingen arbeidsuker har vært like i løpet av disse åtte årene.

Nå kan du følge ordførerens kalender fra uke til uke på www.skien.kommune.no/skien-kommune/om-skien

Kalenderen vil oppdateres jevnlig, og det må tas forbehold om daglige endringer. Det er først og fremst møter utenfor rådhuset som legges ut på nettsiden. Møter på rådhuset beskrives i denne sammenhengen som «interne møter».

Til tross for variasjonen i løpet av en arbeidsuke, så er det selvsagt mange møter og oppgaver som går igjen, som regelmessige møter i politiske utvalg som formannskapet og bystyret. Faste møter med administrasjonen i Skien kommune er en annen viktig del av programmet. Her oppdateres begge parter om pågående saker og planer fremover.

Bystyremøte: Bystyret har månedlige møter.

Ordføreren er også jevnlig ute på bedriftsbesøk sammen med administrasjonen, andre politikere og interesseorganisasjoner som Vekst i Grenland. Besøkene er blitt en viktig kilde til informasjon om hva som rører seg i næringslivet i Skien.

Bedriftsbesøk. Ordføreren på bedriftsbesøk hos Stian Lilløy i Lilløy Bygg AS.

Ordføreren inviteres til mange åpninger og markeringer rundt i kommunen. Der møter hun organisasjoner, foreninger og ikke minst innbyggerne i Skien.

Talenthuset: Ordfører Hedda Foss Five fra åpningen av Talenthuset i vinter.

Duestien barnehage: Første spadetak i Duestien barnehage på Falkum.

Publisert: 30.04.2019 09:56
Sist endret: 03.07.2019 09:01