Høstbrosjyren er klar

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Høstbrosjyren til bydelshusene er klar.

Etter halvannet år med mange koronarestriksjoner er Bydelshusene endelig i full drift igjen.

Brosjyren for høsten er fullspekket med sosiale, morsomme og lærerike ting å bli med på. Kurs innen håndverk, språk, trening, musikk og sopp. Arrangementer som quizer, konserter, utekino, teater og foredrag. Klubber som treskjæring, ukuelele, metalldetektor, keramikk og leseringer. Dette er bare noen av de mange tingene som fyller husene med liv og røre gjennom året.

Få din brosjyre rett hjem!

Tidligere har vi sendt brosjyren til alle husstander i Skien. Det har vi ikke gjort i år. Årsaken til det, er at pandemien fører til endringer i planer og program og en trykt brosjyre raskt vil være utdatert. Vi håper at smittesituasjonen er mer forutsigbar på nyåret slik at vi igjen kan sende brosjyren til alle husstander i kommunen. 

Se den digitale brosjyren som til enhver tid er oppdatert

Vi har et opplag med trykte brosjyrer som vi kan sende deg hvis du ønsker det. Du kan bestille den på ulike måter:

  • Du kan hente den på et av våre tre bydelshus eller på servicesenteret.
  • Du kan sende sms eller ringe til 48164164
  • Du kan sende epost til post@bydelshus.no
  • Gå inn på nettsidene til bydelshusene: www.Bydelshus.no

Kafeene = hjertet i bydelshusa

I tillegg til arrangementer, kurs, klubber og utleie til lag og foreninger har også bydelshusene hyggelige kafeer som er det sosiale midtpunktet. Med en lun og uformell stemning, god mat og fornuftige priser er det godt å komme til ditt bydelshus.

Ja, for slagordet til bydelshusene er nettopp; Huset er ditt, bruk det. Det betyr blant annet at du kan være med å påvirke hva bydelshusene skal tilby og hvordan vi skal løse våre samfunnsoppdrag.

Hvert hus har et eget brukerråd og mange aktive frivillige som kan vise vei eller videreformidle. Mange lag og foreninger har også sine faste møteplasser på bydelshusene.

Vi sees!

Publisert: 13.09.2021 11:22
Sist endret: 13.09.2021 11:27