Her kan du hente skoleutstyr

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?


Vi samler vi inn pent brukte sekker og annet skoleutstyr før skolestart. Utstyret kan både leveres og hentes på Arkaden.

Har du en skolesekk, ett pennal, en matboks eller annet skoleutstyr som andre kan ha glede av, så håper vi at du leverer det i 2. etasje på Arkaden i løpet av denne uken. Målet med å samle inn skoleutstyr er å bidra til at alle Skienselever får en best mulig oppstart på skoleåret, økt gjenbruk og sosialt ansvar.

Her kan du hente skoleutstyr:

Fra eget lokale i 2. etasje i Arkaden, tvers ovenfor butikkene H&M og Nord. Lokalet vil være delvis bemannet i åpningstiden, alt utstyr er gratis.
Åpningstider:
Onsdag 14. august, torsdag 15. august og fredag 16. august kl. 10.00 til 20.00.

Gjenbruk og sosialt ansvar

Alle 1. klassingene har fått ny ransel til skolestart. Men eldre skoleelever kan mangle skoleutstyr, eller bare ha lyst til å bytte skolesekk nå før skolestart. I Skien er de cirka 16 % av skoleelevene våre som lever i lavinntektsfamilier. For disse familiene kan det være vanskelig å skaffe ny skolesekk, pennal og annet skoleutstyr til skolestart. I tillegg er det stadig flere familier som ser verdien i gjenbruk av ulikt type utstyr som barn og unge trenger, men kun bruker i kort tid.

Vi håper at så mange som mulig har lyst og mulighet til å bidra til en bedre skolestart for alle, ved økt gjenbruk og sosialt ansvar.

Har dere spørsmål kan dere kontakte SLT koordinator Frøydis Straume, tlf.: 46444022

 

Publisert: 12.08.2019 12:25
Sist endret: 16.08.2019 08:00