Kan kjøres til lege og tannlege

Kunder til lege- og tannlegesenter ved Handelstorget kan nå kjøres til døra.

Ved Handelstorget i Skien sentrum ligger det et legesenter og tannlegesenter som har flere kunder som av helsemessige årsaker er avhengig av transport til døra. De to virksomhetene har kontaktet Skien kommune for å avklare om det er mulig med transport til døra for disse kundene. I utgangspunktet ønsker Skien kommune minst mulig trafikk i gågata, men vi åpner nå for at det tillates kjøring til de to sentrene i Telemarksgate 12 og Henrik Ibsens gate 6 mandag til fredag kl 08.00 – 15.00.  Innkjøring til de to adressene er fra Rådhusgata. Der er det satt opp skilt om ordningen som skal prøves ut i 1 år.

Det er kun tillat med av- og påstigning utenfor de to adressene. Bilen må man parkere på en av byens parkeringsplasser mens man venter på den som er på lege- eller tannlegesenteret.

Publisert: 28.05.2019 14:21
Sist endret: 03.07.2019 09:01