Kommunens skolebygg åpner neste mandag

Kommunens skolebygg åpner for frivilligheten fra og med 7. september.

Skien kommune har siden oppstart av skoleåret holdt skolelokalene stengt for andre enn kommunens elever. Dette på grunn av Covid-19 situasjonen. Vi har nå gjennomført to uker med undervisningen og vi ser at skolestarten har gått greit. Kommunen har nå jobbet for å få oversikt over all bruk av skolelokalene og kartlagt hva som må til av ekstra renhold for å kunne åpne for bruk gjennom hele dagen. I løpet av neste uke vil alt dette  være på plass.

Med bakgrunn i den totale oversikten vi har nå er det besluttet at kommunen åpner skolebyggene (idrettshallene, gymsaler, musikkrom, foajeer mm) for bruk for frivilligheten fra og med 7. september.

Ved en eventuell smitteoppblomstring vil lokalene igjen kunne bli stengt for bruk.

Publisert: 28.08.2020 12:30
Sist endret: 04.03.2021 13:24