Ledig jobb som valgmedarbeider

Skien kommune trenger valgmedarbeidere til kommunestyre- og fylkestingsvalget 8. og 9. september.

Vil du være valgmedarbeider i et valglokale? Alle som bor i Skien og har stemmerett, kan jobbe som valgmedarbeider ved kommunestyre- og fylkestingsvalget 8. og 9. september 2019. Du må kunne bruke en pc, og snakke greit norsk.

12 valglokaler

Som valgmedarbeider får du anledning til å se valget «innenfra», og lære noe du kanskje ikke har gjort før. Arbeidet består i å gjøre ulike oppgaver i valglokalene slik at velgerne får avgitt sin stemme. Det er spennende å være med på valget, som er en av bærebjelkene i vårt demokrati. Det er hyggelig, og du treffer mange nye mennesker! I tillegg får du betalt for jobben.

Det er totalt ca 170 personer som jobber selve valghelgen. Hvis du ønsker å delta, får du jobb i et av de 12 valglokalene, og du må være med begge dager, både søndag 8. og mandag 9. september. Søndag er valglokalene åpne fra kl. 16.00 til 21.00. Mandag er en lang dag, da valglokalet holder åpent fra kl. 09.00 til 21.00 Etter dette er det opptelling i valglokalet.

Opplæring og lønn

Obligatorisk opplæring blir gitt i løpet av dagene 20., 21. og 22. august.
Det er et tre timers felles kurs for alle, og nye valgmedarbeidere må i tillegg ha et ekstra introduksjonskurs som varer i to timer. Kursene avholdes flere ganger i løpet av disse dagene, slik at du selv velger dag og klokkeslett.

Det vil bli gitt lønn med kr. 203,- per time, samt kvelds- og søndagstillegg etter tariff. Det gis også betaling for timene du deltar på kurs.
Følg linken under for å levere søknad om valgjobb.

HER SØKER DU

Søknadsfrist er 21. juni.

Publisert: 04.06.2019 08:40
Sist endret: 03.07.2019 09:01