Miljøpatruljen fikk 20.000 kr.

Pengene skal brukes på en velfortjent tur for Miljøpatruljen, som feirer 10 år i år.

- Vi gleder oss til å dra på tur sammen. Da blir det god mat og hygge, smiler Jarle Bergstrøm, som er arbeidsleder i Miljøpatruljen.

Onsdag tok han, Layla Hansen og Tony Markussen fra Miljøpatruljen imot en sjekk på 20.000 kroner fra Skien kommune og politikerne i hovedutvalg for helse og velferd.

Politikerne vedtok enstemmig at de vil støtte Miljøpatruljens ønske om å dra på tur. Turen går til Luksefjell i løpet av sommeren.

- Vi låner en av hyttene til Grenland sportsfiskere og overnatter der. Vi skal fiske, grille og bare kose oss, sier Bergstrøm.

Miljøpatruljen er et arbeidstilbud i Skien kommune med 12 plasser. Hovedmålet er å skape verdighet via sysselsetting, bidra til å styrke sosialt liv og fellesskapsopplevelser, og øke motivasjonen for endring. Miljøpatruljen holder blant annet gatene i Skien by og strender i omegn rene. Private aktører kan også henvende seg for oppdrag.

Publisert: 06.06.2019 09:57
Sist endret: 03.07.2019 09:01