Nå blir det toaletter for bobilgjestene

Torsdag ettermiddag oppfyller vi ønsket fra bobilturistene, og setter opp toaletter på Langbrygga.

- Toalett og mulighet for tømming er to av ønskene de mange bobilturistene har gitt tilbakemelding om til kommunen. Nå innfrir vi det første ønsket, men i forhold til tømming av bobiltoalettene må de fortsatt forholde seg til tømmestasjonene på Esso Goberg og Skien Fritidspark, sier Rita Regbo, enhetsleder for drift av vei og park.

Utover disse ønskene er de fleste tilbakemeldingene fra de mange bobilturistene kun positive, ifølge enhetslederen, som har hatt flere turer inn om langbrygga de siste ukene.

- De er veldig fornøyde med å besøke Skien. Jeg tror aldri jeg har sett så mange bobiler på langbrygga som den siste uka, og trykket vil nok vare noen uker til. Vi har leid en toalettvogn med fire toaletter frem til mandag 17.08, sier hun, og understreker at toalettene også skal tilfredsstille smittevernkravene.

- Det er det ikke tvil om. Vi har fått til en god avtale med leverandøren, som vil utføre jevnlig vedlikehold, vask og fylling av vann hver eneste dag. Løsningen er også kontrollert og godkjent av kommuneoverlegen, avslutter Regbo.

Viktig info til bobilturister:

• Det er fire faste parkeringsplasser for bobil på Langbrygga. Disse har tilgang til vann og strøm.
  • I sommer er det reservert fem ekstra bobilparkeringsplasser på Langbrygga. Disse har ikke tilgang til vann og strøm.
  • Utover dette er det mulig å benytte ledige parkeringsplasser på Langbrygga.
  • Parkering koster 30,- per døgn, og betales på automat eller på EasyPark-appen.
  • Det er også 15 faste parkeringsplasser for bobil ved Skien fritidspark. Her finnes det også en rekke idretts- og aktivitetstilbud for store og små.
  • Man kan tømme bobiltoaletter på tømmestasjoner ved Esso Goberg eller Skien fritidspark.
Publisert: 29.07.2020 12:59
Sist endret: 29.07.2020 13:04